Steden tegen Islamisering richt afdeling op in Berlijn

Patrik Brinkmann leidt Steden tegen Islamisering in Berlijn
Patrik Brinkmann en Filip Dewinter geven samen boek “Inch Allah? de islamisering van Europa!” uit in het Duits.

Onlangs werd in Berlijn een nieuwe afdeling van Steden Tegen Islamisering opgericht.  In aanwezigheid van Steden Tegen Islamiseringvoorzitter Filip Dewinter werd Patrik Brinkmann aangesteld als voorzitter van Steden Tegen islamisering  Berlijn.  Steden Tegen Islamisering (STI)  is een overkoepelende organisatie die lokale initiatieven die zich keren tegen de islamisering van Europa wil ondersteunen en coördineren.  Aan STI werken o.a. mee de Oosterijkse FPÖ,   Vlaams Belang,  de Franse partijen NDP  en MNR,  Plata Forma Catalunya,  Pro Köln en Pro NRW,  Di Stratta  (Italië) …

Met de oprichting van STI Berlijn wil Patrik Brinkmann samen met een ploeg enthousiaste Berlijners de wildgroei van moskeeën en koranscholen tegengaan en de radicale islamisering van Berlijn een halt toeroepen.

In de loop van de komende maanden zal het eerste concrete project van STI Berlijn toegelicht worden op een persconferentie.  Ondertussen hebben STIvoorzitter  en Vlaams  parlementslid Filip Dewinter  en Patrik Brinkmann het initiatief genomen om samen een Duitse vertaling van het boek “Inch Allah ? De islamisering van Europa” uit te geven in het Duits.  Het boek zal in de loop van de maand november verschijnen.  Voor alle verder informatie  i.v.m.  de oprichting van STI Berlijn en de uitgave van het boek “Inch Allah ? De islamisering van Europa !” kunt u terecht bij  Patrik Brinkmann (patrikbrinkmann@gmail.com).

Filip Dewinter
Voorzitter Steden Tegen Islamisering