“Steden Tegen Islamisering” betoogt op 11 september aan de Amerikaanse ambassade te Brussel tegen bouw moskee aan “Ground Zero” in New York

Filip Dewinter: “Barack Hussein Obama gaat plat op de buik voor de moslims en toont zijn ware moslimgelaat. Moskee aan “Ground Zero” in New York is een moslimprovocatie en een slag in het gezicht van alle slachtoffers van 9/11″.

“Steden Tegen Islamisering” (STI) betoogt op zaterdag 11 september as. om 11u aan de Amerikaanse ambassade in Brussel (Hoek Guimardstraat – Kunstlaan, op 100m. van de metrohalte Kunst-Wet) tegen de inplanting van een islamitisch centrum met moskee in de onmiddellijke nabijheid van “Ground Zero” in New York. Het betreft een protestmanifestatie waarbij spandoeken zullen worden ontrold aan de Amerikaanse ambassade waarna een toespraak volgt van Filip Dewinter, voorzitter van “Steden Tegen Islamisering”. Aan de Amerikaanse ambassadeur zal een protestschrijven worden overhandigd. Soortgelijke manifestaties zullen plaatsvinden aan Amerikaanse ambassades in verschillende hoofdsteden. Uiteraard vindt ook in New York een protestactie plaats, waar het woord zal gevoerd worden door Geert Wilders. Al deze acties worden geco√∂rdineerd door de Amerikaanse organisatie “Stop Islamisation of America” (SIOA).

De bouw van een megamoskee aan Ground Zero is een slag in het gezicht van alle nabestaanden van slachtoffers van de aanslagen op 11 september 2001. Door de bouw van het islamitische centrum op Ground Zero te verdedigen toont Obama zijn ware moslimgelaat en toont hij zich een collaborateur met de radicale islam.

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groeten,

Filip Dewinter
Voorzitter “Steden Tegen Islamisering”