Sharia4Belgium-leider bekent vandalisme aan 20m2 borden: Filip Dewinter dient klacht in

Sharia4Belgium-leider bekent vandalisme aan 20m2 borden: “Welcome 2 Belgistan”

Abu Imran (Sharia4Belgium) roept in Youtube-film An-Sofie Dewinter op om “berouw te tonen, moslima te worden en de boerka te dragen”

Filip Dewinter dient klacht in tegen Abu Imran na bekentenis vandalisme Sharia4Belgium aan “Boerka-bikini”-affiches

In een pas uitgebracht Youtube-filmpje pronkt Sharia4Belgium-leider Abu Iman voor een gevandaliseerde 20m2 Vlaams Belang-affiche. Affichemodel An-Sofie Dewinter krijgt op de aangepaste affiche een volledige boerka aangemeten, de woorden “vrijheid of” in de afficheslogan “vrijheid of islam” werden overspoten en de affiche werd bovendien voorzien van de slogan “Welcome 2 Belgistan”.

In de film haalt Abu Imran uit naar Dewinter die “een pooier van zijn eigen dochter” wordt genoemd. Zich richtend tot An-Sofie Dewinter zegt hij: “Uw vader heeft u uitgekleed en afgebeeld voor heel België en wij hebben u aangekleed zoals het hoort.” Abu Imran roept An-Sofie Dewinter bovendien op “berouw te tonen, een moslima te worden en de boerka te dragen”. Abu Imran vervolgt: “Als zij wil weten hoe het zou zijn om een moslima te zijn, dan kan zij op deze afbeelding bekijken hoe ze er zou uitzien met een niqab, met een boerka.”

Abu Imran zegt in de film ook dat “door de affiche de boerka en de niqab worden beledigd en vernederd.” Hij roept de moslimvrouwen op: “Doe die boerka aan. Neem initiatief, draag een niqab om de vijanden van Allah en van de islam tegen te werken. Draag de boerka. Kom naar buiten met de niqab.” Verwijzend naar het recent gestemde boerkaverbod voegt hij eraan toe: “Zij mogen naar de hel met hun wetten.” De film wordt afgesloten met een dreigend beeld van een gekruist zwaard en een kalasjnikov – als symbool voor de gewapende heilige oorlog van moslimterroristen  – aangevuld met de slogan “support our troops.” (zie bijlage onderaan)

Filip Dewinter reageert: “In de film maakt Abu Imran er geen geheim van dat hij ook hier alle vrouwen liefst verhuld zou zien in een boerka of niqab, net zoals in Iran of Afghanistan. Het leidt geen twijfel dat het gedaan is met de vrijheid van de vrouw mocht de orthodoxe islam het hier op een dag voor het zeggen krijgen. Abu Imrans uitspraken tonen aan dat onze ‘vrijheid of islam’-campagne brandend actueel is.” 
Filip Dewinter dient vandaag klacht in tegen Abu Imran wegens vandalisme en bedreigingen.

De film is te bekijken via deze URL:  http://www.youtube.com/watch?v=9G8YxA3dA38.

Lees hier de bijlage.