Persbericht: Morgen proces Canadese studente tegen Vrouwen Tegen Islamisering: heksenjacht tegen anti-islamiseringsbeweging gaat voort

Anke Van dermeersch: “VTI-delegatie draagt morgen ‘Obey our laws, respect our beliefs or get out of our country’-T-shirts in rechtszaal.”

Na het proces van schoenenfabrikant Louboutin vindt morgen in het Antwerpse justitiepaleis het proces plaats van de Canadese studente Rosea Lake tegen Anke Van dermeersch, voorzitster van Vrouwen Tegen Islamisering (VTI), en dit in verband met het vermeende misbruik van de campagneaffiche ‘Vrijheid of islam’.

Het proces vindt plaats in zaal E1 om 10.30u. Een delegatie van ‘Vrouwen Tegen Islamisering’ onder leiding van VTI-voorzitster Anke Van dermeersch zal aanwezig zijn en zal T-shirts met het opschrift ‘Obey our laws, respect our beliefs or get out of our country’ dragen (zie afbeelding).

Met het dragen van deze T-shirts wil VTI duidelijk maken dat het zich niet neerlegt bij het politiek correcte dictaat van de rechtbank en dat het de strijd tegen de islamisering van Europa verderzet.

Na de zitting zal Anke Van dermeersch ter beschikking zijn voor vragen en interviews.

Nancy Verrijke
Perswoordvoerder VTI