Vlaams Belang stelt Mohammedcartoons tentoon in Antwerpen-Noord

Filip Dewinter: “De pen is ons democratisch wapen. Cartoons zijn onze beste argumenten tegen de intolerante islam”

Vanaf vrijdag 10 juli organiseert Vlaams Belang Antwerpen in samenwerking met ‘Steden Tegen Islamisering’ een tentoonstelling van Mohammedcartoons, in het Antwerpse partijsecretariaat in Antwerpen-Noord (Van Maerlantstraat 14).

De tentoonstelling zal cartoons van verschillende binnen- en buitenlandse tekenaars bevatten, waaronder handgetekende en gesigneerde cartoons van de Deense cartoonist Kurt Westergaard. In totaal zullen een 70-tal cartoons worden tentoongesteld.

Met dit initiatief wil het Vlaams Belang de strijd voor de vrijheid van meningsuiting en dus tegen de intolerante islam meer gestalte geven. De pen is een democratisch wapen en de Mohammedcartoons zijn onze beste argumenten in de strijd tegen de islamcensuur en oprukkende islamisering.

De tentoonstelling zal worden geopend op vrijdag 10 juli om 12u30. Om 12u wordt een persconferentie voorzien.

Volksvertegenwoordiger Filip Dewinter zal er het woord voeren en de tentoonstelling inleiden. De tentoonstelling zal permanent te bezichtigen zijn tijdens de openingsuren van het secretariaat (elke woensdag, donderdag en vrijdag van 11 tot 17 uur) vanaf 10 tot vrijdag 31 juli.

Als bijlage kunt u de affiche vinden.

Filip Dewinter
Voorzitter STI (Steden tegen islamisering)
Voorzitter Vlaams Belang-fractie Antwerpse gemeenteraad

Jan Penris
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Antwerpen

Pamflet-Cartoons-1024x724