Lancering ‘Vrouwen tegen Islamisering’ met boekvoorstelling ‘Hoer noch slavin’

Lancering ‘Vrouwen tegen islamisering‘ met boekvoorstelling ‘Hoer noch slavin’ met Anke Van dermeersch, Judith Wolter (Pro Deutschland), Suzanne Winter (FPO)

Over het boek:
Senator Anke Van dermeersch is de moeder van het Europese boerkaverbod. Tijdens haar carrière als advocate-fiscalist verzeilde ze al gauw in de politiek om werk te kunnen maken van haar maatschappelijke toekomstvisie. De islamisering van onze samenleving baart haar grote zorgen omdat vrouwen de eerste slachtoffers zullen worden. Dit boek biedt duidelijkheid over de positie van de vrouw in de islam. Het werd geschreven in een niet-academische taal om laagdrempelig toegang te verlenen aan zowel allochtone als autochtone vrouwen, die ongeschoold zijn in de islamtheologie. Er worden antwoorden geven op vele vragen over de gevolgen voor vrouwen van de islamisering van onze samenleving, maar er wordt hiermee ook een polemisch debat geopend. Een openlijk gevoerde strijd kan hopelijk bijdragen tot het indijken van de heimelijke islamoorlog die nu al in onze straten woedt en ook bij ons vrouwelijke slachtoffers maakt.

Deze namiddag om 14.30 u vindt in Bistro Referendum een persconferentie plaats betreffende de lancering van het initiatief ‘Vrouwen tegen Islamisering‘, met voorstelling van het boek ‘Hoer noch slavin’. Voorafgaand aan de persconferentie is er een fotomoment voor de pers op de Antwerpse Grote Markt met o.m. ‘Vrouwen tegen Islamisering’-voorzitster Anke Van dermeersch, An-Sofie Dewinter (bekend van de ‘boerka-bikini’-affiche), Suzanne Winter (parlementslid FPÖ), Judith Wolter (Duisland, Pro-Köln), Anne Kling (Frankrijk) en Jacky Coock (Verenigd Koninkrijk).

Vanavond om 20.00 u vindt de lancering van ‘Vrouwen Tegen Islamisering‘ plaats en wordt het boek ‘Hoer noch slavin’ voorgesteld:

Wanneer?

Dinsdag 06 maart 2012 om 20.00 u

Waar?

Zaal Elzenveld
Lange Gasthuisstraat 45
2000 Antwerpen

Meer info, klik hier

U kan het boek kopen bij Uitgeverij Egmont.

Klik hieronder op ‘klik hier voor de bijlage’ om de persmap te downloaden. Die bestaat uit: een algemene persnota, het manifest van ‘Vrouwen Tegen Islamisering’, de biografieën van de deelnemende vrouwen en een samenvatting van het boek ‘Hoer noch slavin’ van Anke Van dermeersch.

Lees hier de bijlage.