Anti-Minaret-Conferentie

In het hart van het Duitse Ruhrgebied organiseert Pro-NRW komend weekeinde (26 tot 28 maart) een internationale conferentie voor een Europees minarettenverbod. Talrijke politici uit heel Europa zullen gedurende drie dagen acties organiseren en toespraken houden tegen de toenemende islamisering en voor een verbod op de bouw van minaretten. Links en islamitisch Duitsland schreeuwen, met de hulp van de media, moord en brand. Ook de vakbonden roepen op tot tegenmanifestaties.

De Europese organisatie Steden Tegen Islamisering zal ook aanwezig zijn met een informatiestand. Voorzitter Filip Dewinter zal op zaterdag het woord voeren onder de titel ‘De islam kan uw vrijheid schaden’.

De internationale conferentie voor een verbod op minaretten naar Zwitsers model verwelkomt politici uit Zwitserland, Zweden, Oostenrijk, Vlaanderen, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Tsjechië, Hongarije, Denemarken, Noorwegen en de Verenigde Staten. Het hoogtepunt van het weekeinde wordt een grote betoging aan de schandalige Grote Moskee in Duisburg-Marxloh. Naar verwachting 2.000 manifestanten zullen aan de Merkez Moskee protesteren tegen de toenemende islamisering van Europa.

Info: www.pro-nrw.org

Lees hier de bijlage.