NL   Fr   De   En   It   Es


 [ Home ]

 [ Contacteer ons ]
Bezoek ook
Vrouwen tegen Islamisering • Nieuws

 • Klik hier voor een weergave op volledige grootte
  Vrouwen Tegen Islamisering waarschuwt op Internati...

  08.03.2014 - Anke Van dermeersch tooit Brabostandbeeld op de Antwerpse Grote Markt in boerka!

  Vrouwen Tegen Islamisering (VTI) grijpt de gelegenheid van Internationale Vrouwendag vandaag aan om te waarschuwen voor het gevaar dat de islam betekent voor de vrouwenrechten, zowel in de islamitische ...


  Vrouwen Tegen Islamisering (VT...

  06.02.2014 - Naar aanleiding van de Internationale Dag tegen genitale verminking bij vrouwen lanceert Vrouwen Tegen Islamisering (VTI) een affiche-actie tegen ‘vrouwenbesnijdenis’.

  Anke Van dermeers...
  Archief
    Initiatieven

  “Vrouwen Tegen Islamisering”

   Klik hier voor een weergave op volledige grootte 02.02.2012 - Dochter Filip Dewinter met “bikini-boerka”- affiche tegen islamisering en vrouwendiscriminatie

  Onder leiding van senator Anke Van dermeersch gaat het Vlaams Belang eerstdaags van start met het initiatief “Vrouwen Tegen Islamisering”. “Vrouwen Tegen Islamisering” is van oordeel dat de islam vrouwen juridisch discrimineert en maatschappelijk marginaliseert. Inderdaad, de islam vernedert en onderdrukt vrouwen. “Vrouwen Tegen Islamisering” wil een dam opwerpen tegen de vrouwonvriendelijke islam. Vrouwen zijn overigens het eerste en belangrijkste slachtoffer van de toenemende islamisering.

  Met als slogan: “Vrijheid of islam, durven kiezen” wordt een campagne georganiseerd (website: www.vrouwentegenislamisering.be) waarbij de dochter van Filip Dewinter fungeert als model voor een “boerkini-bikini”- folder/affiche/advertentie (zie bijlage).

  Op 6 maart aanstaande vindt in het Elzenveld (Lange Gasthuisstraat 45 in Antwerpen) de lancering van “Vrouwen Tegen Islamisering” plaats. Vrouwelijke parlementsleden en vertegenwoordigers van partijen en organisaties uit Frankrijk (FN), Oostenrijk (FPÖ), Duitsland (Pro-Deutschland), Groot-Brittannië en Zuid-Afrika zullen er het woord voeren.

  Naar aanleiding van deze startmeeting wordt ook het boek “Hoer noch slavin – vrouwen en islam” van Anke Van dermeersch voorgesteld.

  Anke Van dermeersch
  Voorzitster “Vrouwen Tegen Islamisering”
  Klik hier voor de bijlage.