NL   Fr   De   En   It   Es


 [ Home ]

 [ Contacteer ons ]
Bezoek ook
Vrouwen tegen Islamisering • Nieuws

 • Klik hier voor een weergave op volledige grootte
  PERSBERICHT - Vlaams Belang stelt Mohammedcartoons...

  07.07.2015 - Filip Dewinter: "De pen is ons democratisch wapen. Cartoons zijn onze beste argumenten tegen de intolerante islam"

  Vanaf vrijdag 10 juli organiseert Vlaams Belang Antwerpen in samenwerking met 'Steden Tegen Islamisering' een tentoonstelling van Mohammedcartoons, in h...


  PERSBERICHT - De ramadan hoort...

  17.06.2015 - Filip Dewinter: “Capituleren voor ramadangebruiken leidt tot de islamisering van onze cultuur.”

  Van donderdag 18 juni tot en met vrijdag 17 juli vindt de ramadan plaats, de va...
  Archief
    Initiatieven

  Filip Dewinter op de meeting "tegen de islamisering van Europa" in Keulen.

  09.05.2009 - Meer dan 500 deelnemers uit verschillende Europese landen zakten vandaag af naar Keulen voor de meeting “tegen de islamisering van Europa”, georganiseerd door Pro Köln.   Dit jaar was er een grote politiemacht aanwezig nadat de meeting vorig jaar geboycot werd door linkse extremisten.  Ook zij waren opnieuw van de partij maar konden de meeting deze keer niet verhinderen.   In hun korte toespraken ondersteunden de verschillende politici uit Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië en uiteraard Vlaanderen de partij van Pro Köln in hun strijd tegen de islamisering van Keulen en tegen de komst van een groote moskee in Keulen.


  Ook Filip Dewinter was met een delegatie uit Vlaanderen aanwezig om de mensen van Pro Köln een hart onder de riem steken !
  Klik hier voor foto's van deze dag.