NL   Fr   De   En   It   Es


 [ Home ]

 [ Contacteer ons ]
Bezoek ook
Vrouwen tegen Islamisering • Nieuws

 • Klik hier voor een weergave op volledige grootte
  Vrouwen Tegen Islamisering waarschuwt op Internati...

  08.03.2014 - Anke Van dermeersch tooit Brabostandbeeld op de Antwerpse Grote Markt in boerka!

  Vrouwen Tegen Islamisering (VTI) grijpt de gelegenheid van Internationale Vrouwendag vandaag aan om te waarschuwen voor het gevaar dat de islam betekent voor de vrouwenrechten, zowel in de islamitische ...


  Vrouwen Tegen Islamisering (VT...

  06.02.2014 - Naar aanleiding van de Internationale Dag tegen genitale verminking bij vrouwen lanceert Vrouwen Tegen Islamisering (VTI) een affiche-actie tegen ‘vrouwenbesnijdenis’.

  Anke Van dermeers...
  Archief
    Initiatieven

  Filip Dewinter op de meeting "tegen de islamisering van Europa" in Keulen.

  09.05.2009 - Meer dan 500 deelnemers uit verschillende Europese landen zakten vandaag af naar Keulen voor de meeting “tegen de islamisering van Europa”, georganiseerd door Pro Köln.   Dit jaar was er een grote politiemacht aanwezig nadat de meeting vorig jaar geboycot werd door linkse extremisten.  Ook zij waren opnieuw van de partij maar konden de meeting deze keer niet verhinderen.   In hun korte toespraken ondersteunden de verschillende politici uit Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië en uiteraard Vlaanderen de partij van Pro Köln in hun strijd tegen de islamisering van Keulen en tegen de komst van een groote moskee in Keulen.


  Ook Filip Dewinter was met een delegatie uit Vlaanderen aanwezig om de mensen van Pro Köln een hart onder de riem steken !
  Klik hier voor foto's van deze dag.